Renovering av villor och flerbostadshus

Skyltfönster och entrédörrar

Med en skyltfönster och entrédörr får du en vacker dörr i PVC elle aluminium som visserligen kräver lite vård men som i utbyte ger både liv och känsla till byggnaden eller butik.

En snygg skyltfönster eller entrédörr har inget förutbestämt utseende utan,måste den passa till den byggnad den sitter på. Förutom att vara vacker och ge ett särdrag till huset måste den även skydda mot vädret och världen utanför.

Var och en av våra skyltfönster och entrédörr är unika. Vi erbjuder fönster och dörrar som ni själva komponerar i egen stil för att anpassa den till ert hus eller butik. Eftersom det mesta görs för hand är allt från mått, material, glas till design anpassningsbart.

Bild 1. Aluminium entrédörr till flerbustadshus.

 Våra skyltfönster eller entrédörrar är målade i många olika färger. Våra fönster och dörrar behandlas på ett sådant vis att de ska klara av både väder och vind för en lång tid framöver.

Däremot kan det vara bra att veta att ”rena” trädörrar, såsom furudörrar eller teakdörrar kräver löpande underhåll för att verkligen behålla sin prestanda år efter år. Våra PVC eller aluminium skyltfönster och entrédörra är underhållsfria.

Bild 2. Aluminium entrédörr till flerbostadshus.