Fönsterbyte i villor och flerbostadshus

Fasadrenovering

För att din fasad ska se bra ut och vara funktionell, dvs kunna stå emot vädrets påfrestningar måste den underhållas med jämna mellanrum. Vind och regn sliter på ditt hus exteriör oavsett om det är av trä eller puts och det är viktigt att man utför lämpliga reparationer så att fasaden inte förlorar vare sig sitt estetiskt utseende eller skyddande egenskaper.

BILD 1. Träfasad i Säter innan renovering

Att analysera fasadens konstruktion, skick och material är en förutsättning för att kunna rekommendera rätt åtgärd. Fasaden ska skydda mot regn och fukt men samtidigt låta huset andas. En felaktigt utförd renovering kan orsaka omfattande skador som kan kosta dig som husägare stora pengar. Vi har kunskap inom såväl materialval som metoder. Vi kan återställa din fasads ursprungliga skick eller ge den ett helt nytt och fräscht utseende. En professionellt utförd fasadrenovering är en bra investering i din fastighet, den höjer värdet på ditt hus.
BILD 2. Träfasad i Säter efter renovering
När det ändå är dags att renovera fasaden tänk på att det kan bli mycket lönsamt att samtidigt tilläggsisolera ytterväggarna utvändigt. Det innebär inte mycket mer jobb men kan sänka dina uppvärmningskostander avsevärt.

BILD 3. Putsfasad i Hedemora innan renovering
 Vi restaurerar, förnyar eller repererar din trä- eller putsfasad noggrannt och varsamt, förlänger dess livslängd och ger den ett nytt fräscht utseende.

BILD 4. Putsfasad i Hedemora efter renovering


Klicka på texten för se mer bilder   ***  GALLERI ***