Fönsterbyte i villor och flerbostadshus

om oss

  SydFönster 

Sydfönster AB är ett företag som främst arbetar i södra Sverige samt Dalarna trakterna.  Vi startade vår verksamhet inom tjänstesektorn genom att utföra bygg- och renoveringsarbeten.  Sedan dess har vi genomfört många lyckade projekt och fått alltfler nöjda och ofta återkommande kunder.

Under de senaste åren har vi valt att inrikta vår verksamhet på försäljning av fönster, terrassdörrar, skjutdörrar, skyltfönster, entrédörrar, garageportar samt solskydd. 

Vi sköter montering och installation av våra produkter. På så sätt får Ni garanti på varor och utfört arbete från ett och samma företag.
Bland våra kunder finns det fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Vi har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.
Vi sätter kunden i fokus, är noga med att passa tider och tar fullt ansvar för utfört jobb. För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig välomhändertagna och trygga. Du som kund är alltid välkommen med synpunkter på arbetet under resans gång, vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

Gå in i Galleri

Det var dags för en uppfräschning utav vår hemsida.
Vi bestämde oss för att uppdatera bilden av vårt företag och anpassa den nya webbplatsen till mobila enheter som tablet och smartphone.
Tack vare de nya lösningarna kommer vi att förbättra kommunikationen med våra kunder.