Fönsterbyte i villor och flerbostadshus

PVC Fönster

Många svenskar har redan upptäckt fördelarna med PVC-fönster och konstaterat att de är ett utmärkt alternativ till träfönster. De har lång livslängd och behöver aldrig skrapas, tättas om eller målas.

Till skillnad från traditionella träfönster är de således underhållsfria och dessutom enklare att rengöra. Materialet är väderbeständigt och håller sig snyggt och fräscht i många år.  PVC-fönster har utmärkta ljud och värmeisolerings egenskaper och trots alla dessa fördelar är de billigare än träfönster.

PVC-fönster finns som inåtgående med tippfunktion dvs. öppnas bara i överkant, vilket möjliggör vädring samt utåtgående sidohängda eller vridbara. Våra fönsterprofiler tillverkas av en av Tysklands främsta producenter och har utomordentlig uthållighetsförmåga mot kemiska såväl som fysiska påfrestningar. De argonfyllda glasen monteras sedan i Polen.
Profiler tillverkas i flerkammarsystem vilket ger optimal värmeisolering mot klimatet i Norden. Kammarprofilerna innehåller stillastående luft för maximal isolering samt är stålförstarkta och utgör därför en stabil och hållbar konstruktion