Fönsterbyte i villor och flerbostadshus

Bygg och renovering

Vi är ett entreprenadföretag som sedan flera år tillbaka erbjuder totala renoveringar av lägenheter åt både privatkunder och företag. Våra hantverkare har stort yrkeskunnande och många års erfarenhet av renoveringar därför kan vi erbjuda tjänster av hög kvalitet. Oavsett om du vill bygga om köket, renovera badrummet eller riva/sätta upp en vägg kan du få professionell hjälp från oss.

Vår affärsidé är att du som kund ska slippa ringa runt och jaga olika hantverkare. Det är inte heller så lätt att veta vilka material som bör användas. Att organisera allt från materialinköp till kontakt med ett antal olika entreprenörer är inte bara tidskrävande utan även ofta frustrerande.
Kontakta oss så sköter vi allt från början till slut. Detta underlättar för dig som kund under hela projektet eftersom du får en och samma kontaktperson genom hela processen. Vi samarbetar med ett antal duktiga och pålitliga entreprenörer som verkligen hållit sina löften genom åren. Tack vare detta löper våra arbeten på smidigt sätt och enligt plan.
Vi sätter kunden i fokus, är noga med att passa tider och tar fullt ansvar för utfört jobb. För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig välomhändertagna och trygga. Du som kund är alltid välkommen med synpunkter på arbetet under resans gång, vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

GALLERI