Fönsterbyte i villor och flerbostadshus

Om oss


Sydfönster AB är ett företag som främst arbetar i södra Sverige samt Dalarna trakterna. Vi startade vår verksamhet inom tjänstesektorn genom att utföra bygg- och renoveringsarbeten.  Sedan dess har vi genomfört många lyckade projekt och fått alltfler nöjda och ofta återkommande kunder.  Under de senaste åren har vi valt att inrikta vår verksamhet på försäljning av fönster, terrassdörrar, skjutdörrar, skyltfönster, entrédörrar, garageportar samt solskydd.Vi sköter montering och installation av våra produkter. På så sätt får Ni garanti på varor och utfört arbete från ett och samma företag.
Bland våra kunder finns det fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Vi har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.  Vi sätter kunden i fokus, är noga med att passa tider och tar fullt ansvar för utfört jobb.
För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig välomhändertagna och trygga. Du som kund är alltid välkommen med synpunkter på arbetet under resans gång, vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd.                                                                                                                              
   Garageportar I Sektionsportar I Takskjutportar I Villaportar


VENTE K2 RS
En garageport med breda horisontella plåtpaneler. Ytan på portens utsida finns att få i helt slät struktur eller woodgrain. Porten är universal och passar utmärkt till äldre såväl som nyare hustyper. VENTE K2 RF Garageport med fin och enkel form som passar bra till olika arkitektoniska lösningar. Portens stil kan ytterligare präglas med unika dekorationsdetaljer. En garageport med ett modernt och elegant utseende.  VENTE K2 RC Lågt tryckmönster är ett populärt mönster som passar till hus i olika stilar. En av dess fördelar är det attraktiva förhållandet mellan portens pris och kvalité. En garageport med ett modernt och elegant utseende. VENTE K2 RM V-profilering ger portar en unik och modern prägel. Den innovativa formen passar perfekt till de nyaste trenderna i arkitektur. En garageport med ett modernt och elegant utseende.  VENTE K2 RA Spegelmönster är tänkt för de som gillar det charmiga och varma med hus med en traditionell eller lantlig prägel. Vi erbjuder möjligheten att prägla långa och korta speglar.  Rekommenderas till kunder som önskar uppnå den traditionella och rustika känslan.

MER


PVC FÖNSTER I TRÄFÖNSTER I TRÄ-ALUMINIUM FÖNSTER I ALUMINIUM FÖNSTER I STÅLFÖNSTER


Fönsterbyte är en viktig del av underhållet i ett hus eller flerbostadshus. Fönsterna måste vara i toppskick för att skydda från dåligt väder och skaffa komfortmiljö. Med stigande värmekostnader blir det dessutom viktigt att se till att fastigheten är så energieffektiv som möjligt. Framför allt nya fönster sänker dina elkostnader, eftersom gamla, slitna fönster har en sämre förmåga att hålla kvar värmen på insidan. Nya fönster isolerar bättre, du slipper otäcka kallras och som en bonus har de en god bullerdämpning. Nya fönster hjälper att spara pengar samt göra bostaden trivsammare att vistas året runt. Att byta fönster är en investering som betalar sig på sikt, det lyfter utseendet på hela huset och ökar på så sätt värdet av fastigheten.
MER